Antonescu: Nu vreau sa fiu un presedinte momaie, sa asist cum diversi domni isi taie bucati din tara

Presedintele PNL, Crin Antonescu,?a spus?sambata, ca doreste sa devina presedintele Romaniei, dar nu vrea sa fie un presedinte “momaie”, care sa asiste “cum diversi domni isi taie bucati din Romania, asa cum au taiat fier vechi, si fac cu ea ce vor”.
“Ponta vorbeste despre un presedinte linistit, cumintel, care sa cumpere covrigi cu Dragnea si cam atat. Eu le dau cati covrigi vor ei, dar sa fie limpede ca, atata vreme cat romanii doresc sa isi aleaga presedintele, nu doresc sa il aleaga ca sa faca poze la ocazii, ci ca sa aiba un rol major de jucat in fruntea statului roman. Eu vreau sa fiu presedintele Romaniei, nu vreau sa fiu un presedinte momaie, care sa asiste la modul in care diversi domni isi taie bucati din Romania, asa cum au taiat fier vechi si fac cu ea ce vor sau fac ce vor cu acele bucati din Romania”, a declarat Antonescu?sambata, la Cluj-Napoca, la lansarea regionala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, potrivit Mediafax.
Potrivit?acestuia, cei pe care premierul Ponta?ii declara ca fiind “reazemul PSD”, Mazare, Duicu, Nicolescu, nu vor doar sa nu fie hartuiti, nu vor doar sa nu fie persecutati de un presedinte ostil, “ci doresc sa fie ei si clientela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *