Elena Basescu: Stolojan reprezinta in PE trecutul comunist al tarii. A ales sa-si termine urat cariera

Potrivit Mediafax, europarlamentarul Elena Basescu?a declarat sambata, la Targu Mures, in fata a peste 100 de membri si simpatizanti ai Partidului Miscarea Populara, ca PDL “a devenit un partid anti-Basescu”, iar PMP este “singura forta politica care va continua proiectul de reforma si modernizare” inceput si consolidat de tatal sau.
“Eu consider ca PMP este singura forta politica care va continua proiectul de reforma si modernizare inceput si consolidat de tatal meu. De altfel, declaratiile agresive de ieri ale domnului Stolojan si atacul dansului la presedintele Romaniei nu fac decat sa demonstreze ca PDL a devenit un partid anti-Basescu. Au reusit sa obtina un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare numai cei care l-au atacat public pe presedintele Basescu”, a spus Elena Basescu.
Ea a sustinut ca Theodor Stoloja?”a ales sa isi termine cariera politica urat”, deranjat de cei de la PMP, in loc sa fie deranjat de coruptia guvernarii si ca, alaturi de ceilalti colegi de pe lista PDL, Stolojan “reprezinta in PE trecutul comunist al tarii”.
“Se arata deranjat de noi, cei de la PMP, care nu facem altceva decat sa continuam proiectele presedintelui Basescu si sa ne asumam lupta impotriva coruptiei. In schimb, nu se arata deranjat de coruptia care caracterizeaza actuala guvernare. Va propun sa nu il mai deranjam si sa-l uitam in PE, acolo unde, alaturi de ceilalti colegi de pe lista PDL, reprezinta trecutul comunist al tarii. (…) PMP reprezinta viitorul politic al …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *