Antonescu: Nu vrem alianta cu nimeni. Exista un circuit al aliantelor care s-a consumat

de Florin Ghetau Publicat la: 05.04.2014 18:59 Ultima actualizare: 05.04.2014 19:13

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Iasi, ca liberalii nu vor face deocamdata alianta cu nimeni, dar ca in turul doi al alegerilor prezidentiale va fi sustinut candidatul dreptei, oricare ar fi el, fara vreo negociere sau “tocmeala”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Crin Antonescu a afirmat ca PNL nu vrea deocamdata sa faca alianta cu vreun alt partid de dreapta, motivand ca liberalii abia au iesit dintr-o alianta.
“Nu vrem alianta cu nimeni, abia am iesit dintr-o alianta. Exista un circuit al aliantelor, fiecare cu fiecare, care s-a consumat. E important sa vedem si ca partide ce putem face. E adevarat ca PSD e cel mai mare partid, dar vad o retinere la ei sa spuna ca sunt PSD. Se ascund dupa tot felul de tufe mici, ca Daniel Constantin, fac aliante gen USD, il aduc pana si pe Tariceanu, apoi il chinuie si il tin acolo pe scaun, ca poate vin inapoi liberalii. Spune ca te numesti PSD, esti ditamai partidul. Domnul Blaga sau PDL au o atitudine un pic mai demna, ei merg cu partidul lor. Restul, cu cat sunt mai mici, viseaza uniuni mai mari”, a spus Crin Antonescu.

El a precizat ca PNL vrea sa se aseze la masa cu cetatenii, fara a fi nevoie sa intre in vreo alianta.
Antonescu a spus ca, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *