Antonescu:Pana la europarlamentare vor fi campanii impotriva noastra.Sunt presiuni asupra primarilor

de Florin Ghetau Publicat la: 05.04.2014 18:57 Ultima actualizare: 05.04.2014 18:58

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca pana la alegerile europarlamentare liberalii vor fi supusi la diversiuni, campanii de denigrare si incercari de racolare a primarilor, precizand ca situatia PNL din teritoriu este mai buna decat in 2009, cand a obtinut 15 la suta la europarlamentare.
Crin Antonescu a afirmat, sambata, la Conferinta Teritoriala a PNL Iasi, ca presiunile asupra liberalilor se vor inteti pana la alegerile din 25 mai, el afirmand ca unele dintre acestea se manifesta deja, in special la adresa primarilor PNL.
“Pana la alegerile europarlamentare vor fi multe campanii impotriva noastra, cu diversiuni si minciuni grosolane. Vor urma lucruri grave, iar unele au si inceput. Sunt presiuni asupra primarilor, amenintari si tot felul de promisiuni. Am mai trecut prin asta. Cei de la putere stiu ca in 2009, singur in opozitie, avand doar patru sefi de consilii judetene, PNL a luat la europene 15 la suta. Azi avem 13 presedinti de consilii judeteni, 900 de primari, 11 primari de municipii, aproape 150 de parlamentari, iar in plus nu suntem singuri in opozitie”, a afirmat Crin Antonescu.

El a mai spus ca, pe analizele pe care le detine, nu exista nicio organizatie PNL judeteana care sa nu fie “mult mai puternica”” decat in 2009.
Pe de alta parte, Antonescu le-a spus liberalilor ca toti cei care vor sa ramana legati de PSD la guvernare sunt liberi s-o faca.
“Suntem in opozitie si facem opozitie. Cine vrea sa ramana la putere atarnat de gatul PSD, ca domnul Tariceanu sau domnul Stroe, s-o faca. Dam batalia la europarlamentare ca sa demonstram ca suntem cel mai puternic partid al opozitiei”, a precizat Crin Antonescu.
Liderul PNL a mai spus ca nu intelege de ce adversarii le plang de mila liberalilor, in conditiile in care sondajele arata ca partidul nu ar avea sanse.
“Se incearca sa fim descurajati. Ne plange toata lumea de mila. Nu intelegem de ce, daca tot suntem atat de slabi, ca nu avem nicio sansa, ca PNL are 14 la suta, ca Antonescu are trei la suta sau 11 la suta, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *