Antrenorul Titi “Prosop” va fi supus unei interventii chirurgicale de bypass coronarian. “Totul mi s-a tras de la o mare suparare”

de Departamentul Sport – Mediafax Publicat la: 02.12.2013 14:34 Ultima actualizare: 02.12.2013 15:00

Antrenorul emerit de box Titi Tudor, care a suferit un infarct la Campionatul European de juniori de la Anapa (Rusia), a efectuat o coronografie la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a ramas internat, urmand a fi supus unei interventii chirurgicale de bypass coronarian.
El va fi operat de chirurgul Serban Bradisteanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Am venit pentru analize, iar domnul doctorul Bradisteanu, care stia situatia, a decis sa se implice in cazul meu. Stiu ca i-a avut printre pacienti pe domnii Dinu si Borcea, acum sunt convins ca ii place si boxul, nu doar fotbalul. Vorbind fara manusi, zilele care urmeaza voi face o operatie de bypass coronarian. Asta e, chiar daca e impropriu spus, trebuie sa ma mai ocup si de mine”, a declarat, luni, Titi Tudor.
El a precizat ca afectiunea cardiaca a fost cauzata de “o mare suparare”, situatia salii de sport unde isi desfasura activitatea. “Totul mi s-a tras de la o mare suparare, acum nu mai trebuie sa ascund nimanui. Arbitrajul din Rusia a fost doar picatura care a umplut paharul, marele meu of a fost si ramane sala de box. Am lucrat cu mainile mele de cand s-a sapat fundatia si m-a durut sa vad cum noi, cei din box, suntem indepartati, usor-usor, din sala. N-am avut sprijin si n-am gasit intelegere ca aceasta sala sa ramana a Ploiestiului. Cine a trecut pe acolo, a facut rezultate pentru Ploiesti si Romania, nu pentru Titi Tudor. Asta e lumea in care traim, e pacat ca munca in acest domeniu care a dus numele tarii in lume nu este apreciata. Deocamdata, sper sa trec aceasta incercare, apoi ma voi intoarce la box. Nu pot abandona, viata este o lupta, iar viata mea este boxul”, a spus in aceasta dimineata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *