Anuntul de ultima ora al presedintiei! Se va intampla maine! Toti romanii trebuie sa stie asta

de Anca SIMINA Publicat la: 01.08.2013 18:49 Ultima actualizare: 01.08.2013 19:00

Presedintele Traian Basescu a raspuns cererii Guvernului de a discuta problema contractului de privatizare a CFR Marfa in CSAT. Astfel, seful statului a convocat sedinta CSAT maine, la ora 11.00, premierul Victor Ponta anuntand in urma cu cateva zile ca, incepand de astazi va fi in concediu.
In aceasta situatie, Administratia Prezidentiala a anuntat deja ca vicepremierul care il inlocuieste la Palatul Victoria poate veni la CSAT, fara insa a avea drept de vot. “In cazul in care prim-ministrul Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, nu poate raspunde convocarii la sedinta CSAT este invitat, fara drept de vot, conform legii, domnul viceprim-ministru Gabriel Oprea”, arata Presedintia.

In afara de Victor Ponta, alti cativa membri ai Guvernului care fac parte din CSAT au intrat la randul lor in concediu. Printre acestia se numara, din informatiile gandul, Mircea Dusa, dar si Titus Corlatean. CSAT lucreaza in prezenta a doua treimi din cei 13 membri si ia decizii prin consens.
Administratia Prezidentiala precizeaza totodata ca solicitarea pentru convocarea CSAT din partea Guvernului, desi anuntata de o saptamana verbal, a venit pe cale oficiala, abia astazi la ora 17.05.
“Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august a.c., la ora 17.05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii (CSAT) a fost depusa o solicitarea a Guvernului Romaniei pentru convocarea unei sedinte a CSAT cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *