Castigatori concurs: Vino pe forum si castigi carti pentru tine si copilul tau de la Corint!

Vino pe Forumul Sfatulparintilor.ro la cat mai multe sectiuni, in perioada 1-31 iulie 2013 si poti castiga pentru copilul tau unul din cele 5 premii alcatuite din trei carti minunate oferite de Grupul Editorial Corint.
?
Vino pe forum si scrie la orice sectiune vrei tu, lanseaza subiecte noi sau participa la cele existente cu parerea ta si vei avea numai de castigat! Iti vei face prieteni? noi, vei putea afla si alte experiente asemanatoare cu ale tale, poti da, la randul tau, sfaturi care sa-i ajute pe ceilalti prieteni din comunitatea Sfatulparintilor.ro.
Acumuleaza cat mai multe puncte din activitatea de pe forum, iar primii 5 castigatori, in ordinea punctajului vor intra in posesia premiilor.

Nu uita, o postare pe forum = 1 punct!

Concursul s-a incheiat.

Castigatorii sunt: Anuta22, IzabellaB, Cristina, Doldoran, Lorela02
Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

Fiecare din cele 5 premii sunt alcatuite din trei? carti:
Suleyman Magnificul si sultana Hurrem. Dragoste si moarte la Istanbul, de Erhan Afyoncu
Basme, de Petre Ispirescu

Marea carte a jocurilor

Cei 5 castigatori vor fi anuntati ?joi, 1 august 2013, in cadrul acestui articol.

Aparitii editoriale la Grupul Editorial Corint

Suleyman Magnificul si sultana Hurrem. Dragoste si moarte la Istanbul, de ERHAN AFYONCU

Lider de audienta, adunand in fata televizoarelor peste doua milioane de telespectatori simultan, urmarit cu sufletul la gura, nascand pasiuni care au dus pana la divorturi, serialul Suleyman Magnificul a cucerit Romania, alaturi de numeroase alte tari. A venit vremea sa cunoastem si adevarul istoric, cu nimic mai putin spectaculos decat biografia romantata oferita de serial. O putem face acum gratie primei carti de istorie publicata in Romania despre fascinantul personaj si iubita lui.
“Incercand sa raspunda interesului general pentru acest subiect, Editura CORINT a avut initiativa laudabila sa publice recenta lucrare a profesorului Erhan Afyoncu, Suleyman Magnificul si sultana Hurrem. Dragoste si moarte la Istanbul. Istoricul turc, unul dintre cei mai reputati specialisti in domeniu, si-a gandit si structurat lucrarea in doua parti: una consacrata lui Suleyman si cealalta lui Hurrem.(a??) Imperiul Otoman, cu un trecut exceptional si cu personalitati de anvergura internationala, trebuie cunoscut si inteles la adevarata sa valoare. Povestea lui Suleyman si a lui Hurrem face parte din acest trecut. Prin urmare, indemn publicul cititor la o lectura pe cat de utila, pe atat de incitanta”. Prof. univ. dr. Calin Felezeu, Presedintele Consiliului Stiintific al Institutului de Turcologie si Studii Central Asiatice

Basme, de PETRE ISPIRESCU

Editia de fata isi propune sa readuca in atentia cititorilor de toate varstele aceste basme nemuritoare, pline de pilde si scrise intr-o limba romana autentica si savuroasa. Pentru o lectura mai usoara, textul povestilor a fost adaptat. S-au pastrat in schimb arhaismele si regionalismele, acestea fiind explicate, unde este cazul, in note de subsol. Astfel, farmecul graiului vechi nu se risipeste, iar basmele culese de Ispirescu nu isi pierd din autenticitate. Pentru ca frumusetea lor sa fie pe deplin receptata, basmele romanesti sunt insotite de numeroase ilustratii, create special pentru aceasta editie de lux de ilustratori al caror …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *