Anuntul facut de Dragnea dupa ce s-a intalnit cu premierul Victor Ponta de ziua lui: “”Vrea acest lucru””

Publicat la: 21.09.2015 07:22 Ultima actualizare: 21.09.2015 07:23

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca s-a intalnit cu premierul Victor Ponta duminica, de ziua de nastere a acestuia, si ca au discutat teme legate de partid, Dragnea adaugand ca Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului.

“Ne-am intalnit astazi, in jurul pranzului, de ziua lui. I-am urat foarte multa sanatate si numai lucruri bune. Am discutat despre Comitetul Executiv de maine, unde o sa vina, o sa participe. (…) Victor Ponta, asa cum a anuntat pe reteaua de socializare, isi mentine punctul de vedere, vrea sa ramana in fruntea Guvernului iar PSD, cum am spus si eu zilele trecute, nu doreste sa paraseasca guvernarea”, a afirmat Liviu Dragnea, dupa o sedinta a liderilor PSD.
El a reiterat ca il sustine in continuare pe Ponta pentru a ramane in functie.

Totodata, luni ar putea avea loc o sedinta a coalitiei de guvernare despre situatia premierului, a adaugat Dragnea, mentionand ca va lua legatura cu liderii partidelor din coalitie.
Duminica, la sediul PSD, a avut loc o sedinta la care au participat cativa lideri ai partidului, dar nu a fost secreta si nu s-a discutat despre Victor Ponta, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *