APOCALIPSA 2012: Cupoane pentru iertarea pacatelor la solduri

Un site ofera reduceri de Apocalipsa

Site-ul rusesc Kupoklub.ru propune un cupon de reducere de 50% acelor persoane care vor sa li se ierte pacatele inainte de Apocalipsa, despre care se spune ca ar avea loc pe 21 decembrie 2012. O biserica catolica italiana se afla la originea acestei initiative. Pretul pentru iertarea pacatelor este de 500 de ruble (putin peste 12 euro), afirma site-ul Oddity Central. Astfel, cu aceasta suma, credinciosii isi asigura un loc in rai. Propunerea bisericii italiene pare insa destul de ciudata, tinand cont de faptul ca cei mai multi dintre credinciosii rusi sunt ortodocsi informeaza gentside.com.
“Potrivit predictiilor, lumea noastra se va sfarsi. Dar acesta nu este un motiv pentru a ne intrista. Biserica Catolica Assisi, din regiunea italiana Ombria, provincia Perugia, aflata la sud de muntele Subasio, organizeaza iertarea pacatelor. In aceste vremuri tulburi, acesta este un cadou picat din cer – o incredibila reducere de 50% pentru a va mantui”, se afirma in comunicatul postat pe site-ul rusesc.
Pentru a obtine mantuirea de pacate, persoanele doritoare trebuie sa cumpere cuponul. Un numar unic le este astfel furnizat. Credinciosii trebuie apoi sa trimita …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *