Arbitra Teodora Albon il da in judecata pe Lucescu Jr

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Invins cu FC Brasov in deplasarea din weekend de la Dinamo II, Razvan Lucescu a avut dupa meci o reactie extrem de jignitoare la adresa arbitrei de centru, numind-o, chiar de 8 Martie, „vagaboanta”, „nesimtita” si „javra ordinara”. Insultata, Teodora Albon intentioneaza sa il actioneze in instanta pe fiul lui Il Luce.

Realizand greseala pe care a comis-o, antrenorul „stegarilor” a incercat sa dreaga busuiocul a doua zi, declarand: „Am gresit pentru ca m-am lasat prada nervilor. M-am compromis prin aceasta iesire, chiar daca a fost o discutie privata. Imi cer scuze din acest punct de vedere, dar asa cum eu sunt vinovat pentru comportamentul avut, la fel si arbitrul trebuie sa raspunda pentru ca si-a batut joc, tot de ziua de 8 Martie, de munca unor oameni si de familiile lor. Consider ca se face prea mult caz pentru acest lucru. Teodora Albon trebuia sa arbitreze corect pentru ca altfel nu are ce cauta pe un teren de fotbal. Am avut penalty clar si pe deasupra si eliminare, la faultul asupra lui Roman, iar la golul doi inscris de cei de la Dinamo II, au fost doua faulturi consecutive ale adversarilor, la aceeasi faza, pe care nu le-a fluierat”.

De partea cealalta a baricadei, Teodora Albon recunoaste ca a gresit la faza loviturii de la unsprezece metri, dar doar atat: „Acum, dupa ce am vazut caseta jocului, imi reprosez acea faza din minutul 80, acel penalty la Roman, am observat si eu pe caseta ca a fost 11 metri, din pacate eu am fost bine pozitionata, cum ne cere regulamentul, in stanga mingii, insa din unghiul in care am fost eu, nu am vazut acea impingere a aparatorului, era cu mana dreapta inspre exterior si nu am vazut acea miscare de impingere”.

Cu toate acestea, arbitra este decisa sa il dea pe Razvan in judecata, simtindu-se extrem de jignita de cuvintele acestuia de dupa meci. „Nu mi s-a intamplat sa fiu jignita in asemenea hal niciodata. Am depus un memoriu azi de dimineata la Comisia de Disciplina impotriva domnilor Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe. Intentionez sa-l dau in judecata pe cale civila doar pe Razvan Lucescu pentru insulte. Nu m-a sunat nimeni din partea celor de la FC Brasov si probabil ca dansii nici nu regreta incidentul. Nu cred ca regreta cele declarate”.

Intr-adevar, gestul fiului lui Mircea Lucescu este unul complet gresit. Cu toate acestea, cuvintele josnice adresate de Razvan au avut loc in cadrul unei discutii particulare, si nu in timpul unei discutii cu presa. Si, cel mai important, Teodora Albon trebuie privita nu ca o „arbitra” ci ca un arbitru, ziua de 8 Martie reprezentand un aspect care trebuie luat in seama doar din punct de vedere moral, nu si legal…

spot_imgspot_img