Aruncat in ghearele mortii chiar de tatal sau: Drama unui student la Medicina, vanat de Statul Islamic

Un student la Medicina, in varsta de 24 de ani, urma sa fie dat pe mana teroristilor Statului Islamic (SI) chiar de tatal sau, pentru ca este homosexual. Ajutat de mama lui sa fuga, a povestit, pentru BBC, despre iadul prin care trec studentii gay din Irak. Gruparea Stat Islamic are o pedeapsa speciala pentru homosexuali: ii arunca de pe cladirile inalte, iar, daca traiesc, ii omoara cu pietre si le dau foc.?
“In societatea noastra, sa fii gay inseamna sa fii mort. Cand SI omoara homosexuali, cei mai multi oameni se bucura, pentru ca ei cred ca homosexualii sunt bolnavi”, si-a inceput?Taim povestea.
Studentul a descoperit ca este gay in jurul varstei de 14 ani, cand credea si el ca este bolnav. Si-a amintit ca tot ce isi dorea era sa se simta “normal”. In primul an de facultate, a inceput sa faca terapie pentru a scapa de asa-numita boala. Psihologul l-a sfatuit sa le spuna prietenilor lui ca trece printr-o perioada dificila si sa le ceara sprijinul.
Citeste si:?Iadul semanat de Statul Islamic. Marturisirile terifiante ale tinerelor care au evadat: “M-au lovit si m-au ars cu tigarile. Nu stiu de cate ori m-au violat”

“Eu am background musulman, dar fostul meu iubit si alti prieteni sunt crestini. In 2013, am avut un conflict cu un coleg, Omar, care mai tarziu s-a alaturat SI, pentru ca imi petreceam timpul cu crestinii. Unul dintre prietenii mei i-a spus sa ma lase in pace, pentru ca trec printr-o perioada dificila, urmand un tratament pentru gay. Asa au aflat oamenii. Cred ca intentia prietenului meu a fost buna, dar cuvintele lui?mi-au distrus viata”, a povestit Taim.
Batut pana a ramas inconstient?
In noiembrie 2013, Taim a fost atacat de Omar si doi prieteni de-ai lui, in timp ce studentul se intoarcea acasa. Cei trei baieti l-au batut, l-au pus la pamant si i-au ras parul de pe cap, spunandu-i ca i-au crutat viata doar din respect pentru tatal lui, care este un bun musulman.
In martie 2014, Taim le-a luat apararea prietenilor sai crestini, spunand ca taxa “jizya”, platita de crestini guvernului musulman, nu ar trebui sa existe. “Ma spalam pe maini in toaleta universitatii, cand Omar si prietenii lui m-au atacat din nou. Aproape ca imi pierdusem cunostinta. Abia puteam sa merg, asa ca nu m-am mai dus la universitate timp de o luna”, a povestit studentul.
“Daca acuzatiile sunt adevarate, eu te voi da pe mana lor” – tatal studentului
Apoi, in timpul examenelor finale, Omar l-a sunat si i-a spus sa se caiasca si sa se alature SI. “I-am inchis telefonul”, a spus Taim.
In 4 iulie, un grup de luptatori SI a venit acasa la Taim si i-a spus tatalui sau ca fiul lui este un necredincios si un homosexual si, prin urmare, au venit sa ii aduca pedeapsa lui Dumnezeu.
“Tatal meu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *