Astra – Dinamo 2-5 in Cupa Ligii. “Cainii” vor juca in semifinale cu Steaua

Giurgiuvenii au inceput mai bine partida din aceasta seara si in minutul 10 Budescu l-a lansat perfect pe Alibec, insa sutul acestuia de la 16 metri este respins de Branescu.
Contrar cursului jocului, Dinamo a deschis scorul in minutul 13 prin Gnohere, care a primit o centrare excelenta de pe stanga de la Vali Lazar.
La inceputul reprizei secunde, Alibec a profitat de o eroare a lui Ceccarreli si a luat o actiune pe cont propriu de la 40 de metri de poarta adversa pe care a incheiat-o cu gol.
“Cainii” au revenit in avantaj in minutul 53, cand Oliva l-a gasit foarte bine pe Palici, iar acesta a reluat cu capul de la 9 metri.
Cand mai erau 20 de minute de joc, Nedelcearu l-a faultat pe Alibec in careu si arbitrul a dictat lovitura de pedeapsa. Budescu a executat perfect penalty-ul si a dedicat golul lui Daniel Prodan, care a decedat ieri seara. Cu 10 minute inainte de finalul partidei, Vali Lazar a vazut cartonasul rosu pentru o intrare urata la Lovin.
Partida a intrat in prelungiri si in primul minut Daniel Popa a adus-o pe Dinamo in avantaj dupa un sut din 6 metri.
In minutul 102, Fabricio a fost si el eliminat pentru proteste vehemente dupa ce a comis un penalty, iar Hanca a transformat cu siguranta lovitura de pedeapsa. Patru minte mai tarziu, Nicoara a fost si el eliminat.
Hanca si-a mai trecut o data numele pe lista marcatorilor in minutul 115, cand a scapat singur cu Gavrilas.
Sumudica SHOW
Marius Sumudica a trait la intensitate maxima partida cu Dinamo, din sferturile Cupei Ligii. Antrenorul a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *