ASTRA – VIITORUL LIVE VIDEO 2018: DIGI SPORT ONLINE STREAMING, TELEKOM SPORT LIVE

ASTRA – VIITORUL LIVE VIDEO 2018: DIGI SPORT ONLINE STREAMING. Un duel foarte interesant din play-off va fi si cel dintre ultimele doua campioane, Astra si Viitorul.
Asta Giurgiu – Viitorul LIVE VIDEO. Daca in urma cu doua, respectiv un sezon, Astra si Viitorul duceau lupte crancene cu FCSB pentru titlu in Liga 1, in prezent, cele doua echipe ocupa cea de-a doua jumatate a clasamentului din play-off. Calificate in-extremis, cele doua nu pot sa spere decat la un loc 4.
ASTRA – VIITORUL LIVE VIDEO 2018: DIGI SPORT ONLINE STREAMING, TELEKOM SPORT LIVE
Asta Giurgiu – Viitorul LIVE VIDEO. Nici startul din play-off nu a fost unul stralucit pentru cele doua echipe. Tinerii lui Gica Hagi vin dupa un esec cu FCSB si o remiza norocoasa cu CS “U” Craiova, in timp ce Astra a pierdut singurul meci jucat in play-off, scor 0-1, tot cu Craiova. Meciul Astrei de la Iasi a fost amanat din cauza caderilor masive de zapada din Copou.
Asta Giurgiu – Viitorul LIVE VIDEO. Mai mereu, meciurile Astra-Viitorul din ultimii ani au insemnat spectacol garantat pe teren. Ultimele 5 meciuri directe ne-au adus 18 goluri. In toate aceste meciuri am avut “GG” (ambele marcheaza) prins la pariuri.
Asta Giurgiu – FC Viitorul LIVE VIDEO. Casele de pariuri vad foarte echilibrat si meciul de duminica. Gazdele pornesc cu 2,50-2,60, iar campionii lui Hagi, usor outsideri, au cote de la 2,90 la 3,10. Daca se repeta scenariul ultimelor 5 meciuri, acela al “GG”-ului, o cota de 2,10 va fi verde pe biletele celor care merg pe mana traditiei.

– 22 octombrie 2017, Astra – FC Voluntari 2-3: a fost ultima infrangere suferita de giurgiuveni pe teren propriu. Au urmat in campionat patru victorii si o remiza. In plus, astralii au marcat cel putin cate doua goluri in ultimele noua jocuri disputate acasa.
O singura partida au pierdut dobrogenii din ultimele sase disputate in Liga 1 Betano, in rest au trei succese si doua rezultate de egalitate.
Cele doua echipe s-au mai intalnit de 16 ori in Liga 1, de opt ori s-au impus giurgiuvenii, de cinci ori au castigat dobrogenii, iar alte trei meciuri s-au incheiat la egalitate.
Palmares cu Astra gazda: Opt jocuri – cinci victorii Astra – o remiza – doua victorii Viitorul.
?
– 5 august 2012: primul meci a avut loc la Constanta si a consemnat singura remiza alba dintre cele doua combatante. Acestea erau antrenate la vremea respectiva de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *