ASTRA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT: 1-0

ASTRA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Meciul ASTRA-VIITORUL va fi arbitrat de Istvan Kovac, care va fi ajutat de asistentii Valentin Avram si Alexandru cerei, Adrian Illyes fiind rezerva. Marian Bucurescu (LPF) si Adrian Vidan (FRF) sunt observatorii meciului ASTRA VIITORUL.
ASTRA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Echipele?de start:
Astra: P. Iliev – Belu, Bejan, Polczak, Al. Stan – Mrzljak, Dandea – Balaure, Ionita II, R. Moise – Le Tallec.
Viitorul: Ramniceanu – Ciobanu, Tiru, Horj, Cr. Ganea – Cicaldau, Mladen, Vana – Eric, Tucudean, Chitu.
ASTRA – VIITORUL este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI si AICI.

ASTRA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul ASTRA VIITORUL. “Suntem la al saptelea joc fara infrangere. Eu mi-am asumat un proiect foarte dificil, pentru ca nu e usor sa incepi de la zero. Avem obiectiv sa reconstruim aceasta echipa. Trebuie sa ramanem echilibrati. Ăsta e mesajul meu pentru echipa, pentru toti cei din club”, a spus Edi Iordanescu despre meciul ASTRA-VIITORUL.
ASTRA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul ASTRA VIITORUL. “Chiar daca a pierdut corpul tehnic, Astra continua sa fie o echipa extrem de puternica. Joaca un fotbal bun, pe atac si se anunta un meci foarte incins. Noi am avut o saptamana la dispozitie sa pregatim acest meci si ne dorim foarte mult sa nu il pierdem. Pozitia din clasament nu este tocmai una prea buna pentru Viitorul, asa ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *