ASTRA VIKTORIA PLZEN 1-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT

ASTRA VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. ASTRA – VIKTORIA PLZEN, meci programat, joi, de la ora 20:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DOLCE SPORT, va fi arbitrat de o brigada din Israel, cu Alon Yefet la centru. Yefet va fi ajutat de asistentii Nissan Davidy si Dvir Shimon. Arbitri aditionali vor fi Ziv Adler si Roi Reinshreiber, iar rezerva Oren Borneshtain.
MIN. 25: GOL VIKTORIA PLZEN! A marcat KRMENCIK! ASTRA – VIKTORIA PLZEN 1-1!
MIN. 19: GOL ASTRA! A marcat AL. STAN! ASTRA – VIKTORIA PLZEN 1-0!
ASTRA VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. Echipele de start:
Astra: Lung – Sapunaru,?Geraldo, Oros – Al. Stan, Boubacar, Seto, Lovin, Junior Morais – Teixeira, Budescu.
Viktoria Plzen:?Kozacik – Reznik, Hejda, Hubnik, Limbersky – Hromada, Hrosovky – Petrzela, Kace, Kovarik – Krmencik.
ASTRA – VIKTORIA PLZEN este LIVE VIDEO AICI si AICI.
ASTRA VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. “La noi orice banut pe care il aducem conteaza. Din moment ce ni s-a spus clar ca trebuie sa ne autofinantam, orice meci pentru noi este pe muchie pe cutit. Noi trebuie sa aducem bani din transferuri, din calificari, din orice. Iar acesta este un meci care se joaca pe bani. Se stie foarte bine ca o victorie inseamna in jur de 360.000 de euro”, a declarat Marius Sumudica inainte de?ASTRA VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT.

ASTRA VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. Roman PIvarnik, antrenorul echipei Viktoria Plzen, a declarat ca si o remiza ar buna in meciul cu Astra, programat joi, pe Arena Nationala, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DOLCE SPORT. “Noi vrem sa castigam fiecare meci in parte. Va fi foarte greu, dar si la un meci egal mai sunt sperante. Ar fi extraordinar sa adunam trei puncte, dar nici un meci egal nu ar fi rau pentru noi. An de an e din ce in ce mai greu in Europa League, aceste meciuri conteaza, dar si cele din campionat sunt importante pentru noi. Avem mai multe variante de sistem pentru maine, avem acel 4-4-2, dar cred …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *