Atac cu CUTITUL si incendiere intr-o scoala. Mai multe persoane, inclusiv copii, raniti dupa ce au sarit pe ferestre FOTO si VIDEO

Atacul a avut loc la o scoala din Republica rusa Baskortostan, din Rusia. Patru persoane au fost ranite, intre care elevi si personal didactic , iar agresorul a incercat apoi sa dea foc institutiei de invatamant.
Doua eleve de 15 ani si, se pare, un profesor sau un alt angajat al institutiei au fost raniti. Inca doua persoane au fost ranite dupa ce au sarit pe fereastra.

Suspectul a intrat in clasa si acolo a inceput sa isi atace colegii. Una dintre fetele atacate de agresor, in varsta de 15 ani si un cadru didactic au fost injunghiate. Un alt elev a sarit pe fereastra pentru a-si salva viata.
Agresorul a incercat sa incendieze apoi o alta sala de clasa, precum si pe un profesor, moment in care s-a activat alarma de incendiu, scrie presa britanica, potrivit express.co.uk.
Incidentul a produs panica in toata institutia de invatamant, elevi si profesori fiind afectati.?
Martori oculari au povestit ca suspectul ar fi incercat sa se sinucida dupa ce a comis atacul, informeaza presa britanica.
Un alt martor a povestit ca “profesorul a incercat sa tina usa pe care agresorul o forta, dar la un moment dat a reusit sa intre in clasa si sa-i ameninte pe elevi si alte cadre didactice, din institutie. O eleva pe care agresorul o injunghiase a sarit afara de la etajul al II-lea.
Natalia Malyatova, mama uneia dintre elevii atacati a povestit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *