Au evadat din inchisoare, deghizati in berbeci

Au evadat din inchisoare, deghizati in berbeci

Doi detinuti argentinieni au reusit sa scape dintr-o puscarie de maxima siguranta imbracati in piei de oaie. 300 de politisti ii cauta peste tot dar nu reusesc sa-i gaseasca pe evadati.

Fugarii, Maximiliano Pereyra si Ariel Diaz, au furat niste blanuri de oi de la o ferma din apropierea penitenciarului si s-au ascuns de cautatori, intr-o turma, potrivit The Sun.

Erau condamnati pentru jaf si isi ispaseau pedeapsa intr-o inchisoare de maxima securitate. Fuga lor, si mai ales modul in care au reusit sa scape de cautatori, i-a pus pe politisti intr-o postura usor ridicola. Si asta mai ales dupa ce oamenii legii au aflat de la localnici despre doua “oi care alearga in doua picioare” noaptea, pe pasune.

Atunci au facut si politistii legatura cu fugarii si au gasit repede un motiv pentru esecul cautarilor: “ne-a fost imposibil sa identificam doi oameni costulati in oi printre miile de ovine din apropierea penitenciarului!”

Suparat pe situatie, unul dintre comandantii misiunii a declarat: “Nu ne pot trage lana peste ochi la nesfarsit! Punem noi mana pe ei!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *