Averea lui Smiley, verificata de ANAF. Ce dezvaluiri au facut apropiatii artistului

Averea artistului Smiley a intrat in vizorul inspectorilor de la ANAF, dupa ce, in ultima vreme, castigurile mai multor cantareti au inceput sa fie verificate, scrie bzi.ro.
Smiley si-a infiintat prima companie in anul 2006, iar profitul initial de atunci a fost de peste 250.000 de lei. Situatia financiara a artistului s-a imbunatatit pana in anul 2013, cand “Ha Ha Ha Production SRL”, a avut un profit net de 669.187 de lei.
Insa, in anul 2014, profitul companiei lui Smiley a scazut la 72.411 de lei.
Citeste si:?FOTO. Smiley a adoptat o pisica
“Smiley a avut contracte foarte mari de publicitate, in special cu o firma de telefonie, are salariu mare la emisiunile la care este jurat sau prezentator, in plus, mai incaseaza din spectacole peste 600.000 de euro pe an, nu mai vorbesc de Revelion, unde doar pe o reprezentatie cere 7.000 de euro, iar el are minim 5 spectacole in acea noapte. Nu mai vorbim de drepturile de autor, caci daca vrei sa ai o piesa compusa de el te costa in jur de 3.000 de euro dar si succesul este garantat”, au declarat apropiati ai interpretului.
De asemenea, aceleasi surse au declarat ca, in aceasta vara, Fiscul i-a cerut artistului toate documentele care sa demonstreze legal ca business-urile lui nu au nicio fisura.
In plus, Smiley a fost verificat si in depunerile anuale, pentru a se vedea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *