AVERTISMENT DUR pentru Steaua! Nimeni nu stie ce se va intampla dupa aceea

0
1

Publicat la: 19.12.2014 11:20 Ultima actualizare: 19.12.2014 11:20

Fostul jucator stelist Dorin Goian sustine ca ros-albastrii vor lua titlul fara probleme, dar avertizeaza ca din vara vor fi probleme, scrie Digisport.

“”Chiar daca vor pleca cativa jucatori in iarna, sunt sigur ca Steaua nu va avea probleme in lupta la titlu. Totusi, nu stiu din vara ce va fi. In acest sezon, chiar si cu aceste plecari, Steaua ramane favorita certa la castigarea titlului. Cand joci in preliminarii in Europa, intalnesti echipe mai puterince decat cele din campionatul intern. Ideal ar fi sa se cumpere niste jucatori valorosi, dar acum depinde si de bugetul echipei””, a declarat Dorin Goian.
Fostul stelist spune ca echipa campioana nu se poate baza, incepand cu anul viitor, numai pe jucatori care prind un sezon bun la echipe mai mici, adusi pe bani nu foarte multi. “”Steaua nu vrea sa dea multi bani pe achizitionarea jucatorilor si se bazeaza pe jucatorii care prind un sezon bun la alte echipe si apoi vin acolo. De multe ori, s-a intamplat ca acesti jucatori sa nu confirme. La Steaua, toata lumea asteapta ca orice jucator sa se adapteze repede (…) A fost si …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here