AVERTISMENTUL lui Corlatean: Am semnale ca prin oamenii UNPR si PDL se pun la punct nereguli in sectiile de votare

de Deprtamentul Corespondenti Postat la: 05.06.2012 16:59 Ultima actualizare: 05.06.2012 17:00

MEDIAFAX FOTO/ Razvan CHIRITA
Ministrul Justitiei, vicepresedintele PSD Titus Corlatean, a declarat, marti, la Craiova, ca are “semnale” despre actiuni care incalca legea si care se pun la punct in sectiile de votare de catre “oamenii UNPR, oamenii PDL”, el solicitand institutiilor statului sa isi faca datoria “fara inhibitii”.
Titus Corlatean a facut aceste declaratii intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, unde vicepresedintele PSD a venit sa ii sustina pe candidatii partidului la alegerile locale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La inceputul conferintei de presa, Corlatean a precizat ca se afla la Craiova atat in calitate de ministru al Justitiei, cat si de vicepresedinte PSD.
“Semnalul de avertizare publica pe care doresc sa-l transmit, in baza informatiilor pe care colegii mi le-au pus la dispozitie si le-am solicitat sa-mi trasmita elemente concrete si probe: exista informatii cu privire la chestiuni care incalca legislatia electorala, la bani care se dau, la chestiuni care s-ar pune la punct in sectiile de votare, prin oamenii UNPR, prin oamenii PDL, lucruri in neregula. Nu intru in alte amanunte. Dar, transmit un semnal de avertizare publica catre cei care ar dori sa faca astfel de chestiuni, cei care ar dori sa incalce legislatia electorala privind alegerile locale: aceste lucruri sunt infractiuni si se pedepsesc …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *