Badea si Ciutacu au scos 500 de oameni in fata CNA, adusi cu autocarele din Alexandria

Badea si Ciutacu au scos 500 de oameni in fata CNA, adusi cu autocarele din Alexandria

Majoritatea celor prezenti la mitingul intitulat “Protest anti abuz” au fost pensionari, adusi cu cinci autocare de la Alexandria. Soferii masinilor au precizat pentru EVZ ca i-au luat pe oameni din fata Primariei orasului Alexandria, insa nu au putut preciza daca acestia au primit ceva pentru a merge la acest protest “De la PeSeDe-u”, de la Alexandria, de la domnu” Dragnea, i-am adus. Noi nu stim ce si cum, doar am primit ordin de la sefii de la firma sa-i luam de la primarie si sa-i aducem aici la miting, la Bucuresti, la domnu” Mircea Badea”, a replicat unul dintre soferii celor cinci autocare.

Oamenii din Alexandria se aratau impresionati de “sistemul de irigatii” de pe Bulevardul Libertatii si comentau cu privire la cladirea ce adaposteste Palatul Parlamentului.

Mircea Badea si Victor Ciutacu au organizat un protest in fata sediului Consiliului National al Audiovizialului (CNA). Ei ii acuza pe unii membri CNA ca ingradesc libertatea de exprimare. La protest au participat circa 500 de persoane care au stat doua ore in fata sediului CNA.”Ma asteptam sa fie mai multa lume, dar daca in tara asta doar 500 de oameni pun pret pe libertatea de exprimare, asta este, pentru ei luptam”, a declarat Victor Ciutacu pentru Realitatea Tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *