Barack Obama, despre atentatele din New York si New Jersey: Avem toti un rol de jucat, pentru a ne asigura ca nu cedam in fata acestei temeri

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele american Barack Obama le-a promis, luni, americanilor ca „se va face dreptate” in cazul atentatelor care au avut loc, in weekend, in Statele Unite. Totodata, el a facut apel la vigilenta, insa a atras atentia cetatenilor „sa nu cedeze in fata temerilor”, informeaza AFP, citat de Agerpres.
?Barack Obama a declarat, luni, la New York, unde va participa la Adunarea Generala a ONU, ca atacatorii „incearca sa ucida oameni nevinovati, dar vor sa starneasca si teama (…) si sa ne schimbe modul de viata pentru a ne submina valorile”.
In acest context, el a precizat ca autoritatile trebuie sa fie „vigilente si ofensive, pentru a impiedica aceste acte nebunesti” si sa faca „in asa fel incat sa ii gaseasca pe autori si sa ii judece”. „Avem toti un rol de jucat in calitate de cetateni pentru a ne asigura ca nu cedam in fata acestei temeri”, a adaugat presedintele american.
Totodata, Obama a precizat ca, pentru moment,?nu s-a confirmat nicio legatura intre atentatul comis, sambata, la New York,?si atacul cu arma arma alba petrecut in aceeasi zi, in statul Minnesota. Cel din urma a fost revendicat?de gruparea jihadista Stat Islamic, iar autorul a fost ucis.
Presedintele SUA a avut facut precizarile la scurt timp dupa …

spot_imgspot_img