Basescu s-a intalnit cu Prigoana la Cotroceni

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit la Palatul Cotroceni, cu patroni si directori ai firmelor de constructii si salubritate. In grupul care s-a prezentat la presedintiei au fost reprezentanti ai Euroconstruct Trading 98 si Rosal. O parte dintre aceste firme au raspuns vineri, apelului facut de Traian Basescu pentru strangerea gunoaielor de pe cheiul Dambovitei, in zona localitatii Popesti-Leordeni.Intrebat daca se intalneste cu presedintele Basescu, patronul Rosal, Silviu Prigoana, prezent la Palatul Cotroceni, a raspuns: „El se intalneste cu mine”. Cei doi au discutat despreprotectia mediului.

In mai putin de 48 de ore, sutele de angajati ai firmelor de salubrizare au evacuat sute de tone de gunoaie, aruncate pe malul Dambovitei de-a lungul ultimilor ani. Potrivit presedintelui Basescu, implicarea acestor firme in demers s-a facut „pe baza principiului ca ceva trebuie sa se intoarca la societate”.

Intrebat daca se va mai implica si in alte probleme de mediu similare Traian Basescu a raspuns: „Nu, pentru ca nu este treaba mea. Am vrut doar sa dau un exemplu ca ceva se poate face”.

spot_imgspot_img