Basescu, atac fara precedent! “E cel mai TOXIC mogul media. L-a intrecut pana si pe Voiculescu, un turnator nenorocit care si-a terminat familia”

de Sorina Ionasc Publicat la: 13.04.2014 23:25 Ultima actualizare: 14.04.2014 07:59

Presedintele Romaniei sustine ca Sebastian Ghita l-a intrecut pe Dan Voiculescu la capitolul “moguli toxici”, in primul rand datorita tineretii sale, dar si pentru afacerile sale cu statul.

Presedintele Traian Basescu a facut topul “mogulilor toxici” din Romania, clasandu-l pe primul loc pe seful Romania Tv, Sebastian Ghita, care, potrivit sefului statului, l-a depasit pana si pe Dan Voiculescu.
“Toti mogulii au fost toxici. Voiculescu, Vintu, Ghita si Patriciu. Au manipulat. Au folosit media in folosul lor propriu. Patriciu a mers ce a mers si si-a dat seama ca e o solutie proasta si a iesit din treaba moguleasca. Vintu a picat. Acum mai toxic este Ghita decat Voiculescu”, a spus Basescu, invitat la Realitatea TV.

In timp ce, sustine presedintele, Voiculescu este “un turnator nenorocit, care si-a terminat familia”, Sebastian Ghita este mai periculos data fiind tineretea acestuia.
“Stii cine e Voiculescu. E un turnator nenorocit, si-a terminat familia, salariatii lui recita …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *