Batalie in PSD pentru “scaunul gol” lasat de Ponta: tabara lui Dragnea vs tabara Plumb-Ponta

de Cristian ANDREI Publicat la: 13.07.2015 18:46 Ultima actualizare: 13.07.2015 18:46

Renuntarea lui Victor Ponta la functia de presedinte al PSD a deschis confruntarea in interiorul partidului, Rovana Plumb si Liviu Dragnea disputandu-si conducerea partidului. In timp ce Plumb se considera in continuare presedinte interimar si are sustinerea lui Victor Ponta. Dragnea incearca sa impuna in Comitetul Executiv o alta formula de conducere a PSD, nerecunoscand faptul ca Plumb este presedinte interimar.

Victor Ponta sustine ca nu se va implica in stabilirea succesorului in fruntea PSD, dar a anuntat deja ca presedinte interimar este Rovana Plumb. Dupa ce a demisionat din functia de presedinte executive si a primit doar calitatea de coordonator politic, Dragnea nu este de acord cu legitimarea Rovanei Plumb ca presedinte al PSD.””Noi nu avem presedinte interimar, avem un scaun gol.?Cex-ul va hotari calea de urmat, Rovana Plumb este presedinte al Consiliului National, a avut de la Victor Ponta o delegare de atributii corecta”, a spus Dragnea.

El a tinut sa precizeze ca cea mai mare problema pentru partid ar fi convocarea unui Congres.”Chiar vreau sa lamurim problema, ca am vazut in cateva comunicate ale unor colegi ca se tot vorbeste ca nu trebuie congres si ii sfatuiesc pe toti ca nu mai vrea nimeni congress pentru ca vrea nimeni congres. Nu este nevoie de un Congres, cel mai rau lucru pentru partid ar fi sa se organizeze un Congres pentru ca s-ar naste foarte multe tulburari cand PSD nu are nevoie de asa ceva”, a spus Dragnea.Intr-o aluzie la sprijinul lui Ponta pentru Plumb, Dragnea a subliniat ca a facut echipa cu Victor Ponta si ca spera sa faca in continuare.”Imi aduc aminte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *