Vicepremierul Oprea si-a impus punctul de vedere: Ordonanta privind salariile demnitarilor a ramas neschimbata, Guvernul amana decizia

de Cristian ANDREI Publicat la: 13.07.2015 19:29 Ultima actualizare: 13.07.2015 19:29

Dupa ce a revenit in tara, premierul Victor Ponta a anuntat ca la viitoarea sedinta de Guvern va anula OUG privind salarizarea demnitarilor, chiar daca fusese prezent la sedinta de guvern in care fusese adoptata. In sedinta Coalitiei, Gabriel Oprea nu a fost de acord cu anularea OUG, ceea ce i-a determinat pe cei din PSD sa dea un mesaj confuz, in care singura certitudine este ca guvernul nu va lua nicio hotarare in aceasta saptamana in legatura cu Ordonanta. Rovana Plumb a anuntat ca Guvernul va lua o decizia saptamana viitoare, dar nu a mai vorbit despre anularea Ordonantei.

Scandalul declansat de Ordonanta privind salariile demnitarilor nu l-a facut pe vicepremierul Gabriel Oprea sa-si schimbe punctul de vedere, acesta transmitandu-i lui Victor Ponta ca nu este de acord cu anularea Ordonantei. Premierul Ponta, proaspat reintors in tara, anunta ca la viitoarea sedinta de guvern va anula aceasta OUG, spunand ca ministrii PSD au fost dezinformati in privinta ei. Cu toate acestea, aceasta anulare nu se va intampla in aceasta saptamana.?
Ministrul Muncii Rovana Plumb a declarat la finalul sedintei Coalitiei ca saptamana aceasta nu se va lua nicio decizie in Guvern pentru anularea Ordonantei. Plumb nu a explicat clar nici daca saptamana viitoarea Ordonanta va fi anulata sau modificata, in sensul majoraririi salariilor demnitarilor incepand cu 1 ianuarie. ?

Surse din Coalitia de guvernare au declarat pentru gandul ca vicepremierul Gabriel Oprea si-a mentinut punctul de vedere privind Ordonanta si a nu a fost de acord cu anularea ei.?
“Dupa cum bine stiti saptamana trecuta premierul Victor Ponta a exprimat o pozitie, am avut si astazi o discutie, ramanem la cee ace deja s-a convenit. In ceea ce priveste OUG privind salariile demnitarilor va fi in discutie in sedinta de saptamana urmatoare.?OUG se va lua in discutie in sensul modificarii, vom comunica la data respectiva. Principala preocupare este ca toata legea salarizarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *