Bayern Munchen – Lyon 1-0 in semifinalele Champions League

Bayern Munchen - Lyon 1-0 in semifinalele Champions League

Meciul mare facut de Inter cu Barcelona nu i-au impresionat cu nimic pe nemtii de la Bayern si francezii lui Puel. Cea mai spectaculoasa faza a primei reprize dintre Bayern si Lyon a fost show-ul cu adevarat de Champions League din tribune.

In teren, Bayern a inceput mai tare, dar fosta campioana a Frantei a echilibrat prin raidurile lui Lisandro si Delgado si suturile lui Kallstrom. Robben a incercat multe dar nu i-a iesit mai nimic, in timp ce Olic s-a intrecut in suturi ratate.

Echilibrul s-a rupt in cele din urma. Ribery a tinut sa iasa in prim-plan cu o intrare urata la Lisandro si arbitrul Rosetti nu a stat pe ganduri! Eliminare pentru “pantera roz” si Ribery va lipsi nu numai din retur, ci va rata si finala, in cazul calificarii. Ultimele opt minute au apartinut oaspetilor, dar Butt a tinut tabela neschimbata.

Repriza a doua a avut un cu totul alt istoric. Van Gaal a schimbat decisiv: l-a aruncat pe Tymoshchuk in locul lui Olic si a echilibrat jocul la mijlocul terenului. Bayern a inceput sa preseze, iar francezii au cedat nervos. Toulalan a “reusit” sa scoata doua galbene in patru minute si Rosetti a echilibrat numeric cele doua echipe.

Inevitabilul a venit din stangul lui Robben. Olandezul a marcat in stilul caracateristic: patrundere in centru, sut cu stangul, iar mingea deviata a intrat in poarta lui Lloris. Bayern conduce cu 1-0, iar Lyon iese cu greu din propriul teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *