Becali, mesaj pentru finul Borcea: “A treia nevasta e cu ghinion”

Patru ani jumate si-au trait dragostea printre gratii. Iubirea Valentinei l-a ajutat pe Borcea sa treaca peste momentele grele si ii este recunoscator.
Valentina il iubeste neconditionat, chiar si fara acel inel care se cam lasa asteptat. Cat despre nunta, desi se zvonea ca o vor face imediat ce Borcea isi va redobandi libertatea, acesta nu pare dispus momentan sa renunte si la statutul de barbat aproape liber. Aspectele unei noi casatorii au fost discutate si cu nasul sau, Gigi Becali, care arunca ipoteze halucinante. Acesta i-a spus ca a treia casatorie ar fi un blestem!
“Eu nu-l cunun inca o data, o sa va spun un lucru, cununia e prima si a doua. Prima, e darul lui Dumnezeu, adica iti da Dumnezeu un dar cu o nevasta. Daca o lasi pe prima, iti da Dumnezeu din mila, se numeste mila Domnului, a doua nevasta, ca sa nu ramai barbat singur, iti mai da si zice mila lui Dumnezeu. A treia, ii spune blestem. Eu nu cunun decat unul si a doua, a treia nevasta nu mai cunun pentru ca cunun degeaba pentru ca a treia nevasta nu e in lege, daca nu e in lege, eu nu incalc legea.El stie asta! I-am spus, ceea ce spun, spun la modul general. Tu esti finul meu, sa nu te superi pe mine. A zis, nasule, stiu ca ma iubesti, stiu ca spui la modul general si nu spui nimic impotriva mea. Numai ca legea lui Dumnezeu, pe care o citesc in carte, eu asa o respect”, a zis Gigi Becali.
Altfel, nasul Gigi Becali mai recunoaste ca blestemul cu care s-a pricopsit Borcea nu-i atat de rau. Ba chiar il indeamna sa aiba grija de Valentina.
“Bai, nasule, am sa-i recunosc lui Pelinel, eu i-am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *