Becali: O sa il vand si pe Reghecampf, ii pun clauza trei milioane si il aduc pe Dan Petrescu

de Marius Tone Postat la: 19.06.2012 14:51 Ultima actualizare: 19.06.2012 14:52

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca o sa il vanda pe tehnicianul Laurentiu Reghecampf punandu-i o clauza de reziliere a contractului de trei milioane de euro pentru ca ulterior sa il aduca antrenor pe Dan Petrescu.
“Acum, cand vine, ii spun lui Reghecampf ca nu mai vreau pe un an, vreau pe trei ani. De ce? Pentru ca daca vrea cumva sa-l fure vreo echipa sa plateasca o clauza. Si ii pun clauza de trei milioane. Nici eu nu-l dau afara trei ani, dar nici el n-are voie sa plece trei ani. El sigur o sa fie incantat. Eu o sa am rabdare trei ani pentru ca face ce vreau eu, disciplina. Adica a intarziat cinci minute la masa jucatorul, nu mai mananca. Asta e, disciplina de fier am cerut tuturor antrenorilor, dar niciunul nu a tinut cont de ce spuneam. Si e normal, ca daca un jucator nu e disciplinat in afara terenului nu e disciplinat nici in timpul meciului. De asta vreau trei ani contract, pentru ca sunt convins ca face treaba si o sa-l vand si pe el. Da, pentru ca prin clauza il vand. Cine il vrea, il vand, trei milioane sa-mi dea si il vand si pe Reghecampf. Da-da, vand si antrenori. Asa il dau pe trei milioane si il aduc pe Dan Petrescu. Pentru ca cine il vrea pe Dan Petrescu plateste trei milioane clauza. Sunt echipe mari care platesc, iar eu vand”, a explicat Becali.
Oficialul stelist este foarte multumit de Reghecampf, antrenor despre care spune ca pana acum l-a testat. “In ceea ce priveste antrenorul, nici macar nu am facut contractul. L-am plimbat, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *