EURO 2012: SCANDAL dupa eliminarea Rusiei de la Euro.

Starul fotbalului rus Andrei Arsavin se afla in centrul unei polemici, dupa ce a fost filmat cu un telefon mobil, in timp ce spune ca eliminarea Rusiei de la Euro-2012 este “problema” suporterilor, informeaza AFP, citat de Realitatea.net.
Echipa rusa este extrem de criticata dupa eliminarea de la Euro-2012, in meciul cu Grecia din grupa A, pe care l-a pierdut, desi, pentru calificare avea nevoie doar de o remiza. Fanii rusi, intre care si un deputat, care locuiau in acelasi hotel cu echipa nationala, la Varsovia, au luat lucrurile foarte in serios si au venit sa discute cu jucatorii, conform presei.”I-au acuzat pe jucatori ca au tradat interesele nationale, cu lipsa lor de vointa, si ca au inselat sperantele a milioane de fani”, scrie cotidianul Sovetski Sport. Imagini filmate cu telefonul mobil si difuzate pe site-ul lifenews.ru arata o altercatie intre suporteri si Andrei Arsavin, care sta intr-un fotoliu, si de la care fanii asteapta scuze pentru jocul cu Grecia. “Sa ne cerem scuze? De ce?”, intreaba de cateva ori Arsavin.
Deputatul Anton Beliakov ii spune lui Arsavin ca jucatorii nu au “indeplinit asteptarile a milioane de suporteri” si ar fi trebuit sa spuna ceva dupa infrangere. “Asteptarile cui? Ale voastre sau ale noastre? Daca v-am inselat asteptarile voastre, atunci, sincer, este doar problema voastra”, a declarat Arsavin. Deputatul i-a acuzat apoi pe jucatori ca s-au purtat urat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *