Beyou Studio anunta angajari in domeniul videochatului

Beyou Studio anunta angajari in domeniul videochatului

Studioul de videochat Beyou anunta angajari in Bucuresti pentru doamnele si domnisoarele interesate. Persoanele care intra in categoria de interes pentru companie sunt cele de sex feminin care se incadreaza in limita de varsta 18-30 de ani, care au cunostinte minime de utilizare a calculatorului si de limba engleza.

Oferta de angajare promitatoare

BeYou ofera posibilitatea angajarii intr-un domeniu in plina dezvoltare. Puteti vedea AICI toate detaliile oferte de angajare. Deosebirea de restul studiourilor din acest domeniu se refera la conditiile de legalitate in care modelele BeYou isi desfasoara activitatea. Banii reiesiti din activitatea de videochat sunt declarati catre stat si impozitati, ceea ce inseamna ca munca prestata este la fel de legala ca cea in orice alt domeniu.

Modelele care sunt acceptate in cadrul studioului ajung la un venit lunar de 4500 de dolari, astfel incat daca sunteti interesata de acest domeniu, independenta financiara va este asigurata in cel mai scurt timp. Comisionul lunar al unui model este in valoare de 45% si 65% si se calculeaza dupa plata taxelor si impozitelor catre stat.

Tot in ceea ce priveste partea financiara a job-ului, modelelor le este oferit un avans ce poate ajunge la pana 1000 de dolari si bonusuri de angajare, care se acorda dupa terminarea primului stadiu de angajare pentru videochat ce se refera la o suma de 200 de dolari si tinute cadou in valoare de 100 de dolari. In urma recomandarii unei prietene, modelele sunt recompensate cu un bonus de 200 de dolari.

Un detaliu de interes pentru doamnele si domnisoarele interesate de angajarea intr-un studio de videochat este faptul ca salariu poate fi primit, in functie de nevoi si preferinte, o data pe saptamana sau la doua saptamani.

Un alt avantaj al angajatelor BeYOU este programul flexibil, acestea putand sa isi aleaga unul dintre cele patru tipuri de orar in care sa presteze activitatea de videochat, la sediul din zona Piata Universitatii, din Bucuresti. Zona centrala permite accesul simplu catre toate mijloacele de transport in comun din Bucuresti.
Daca sunteti interesata de oferta studioului BeYou dar considerati un punct slab faptul ca nu aveti experienta in domeniu, nu trebuie sa va faceti griji deoarece studioul asigura un training profesional inainte de inceperea activitatii.

Alte informatii despre studio

BeYOU asigura modelelor o atmosfera de munca placuta prin camerele individuale amenajate modern. Spre deosebire de alte studiouri, care necesita programarea si respectarea anumitor ore de munca, in cazul BeYou, programul este mai relaxat iar modele au parte de intimitate in timpul sesiunii de videochat. Cu toate acestea, in cazul intampinarii unor probleme legate de calculator, echipa de IT a studioului sta la dispozitia modelelor cu solutii pentru rezolvarea respectivelor probleme.

Persoanele interesate de oferta de angajare a studioului BeYou sunt rugate sa aplice online pentru interviu. Pentru mai multe detalii puteti contacta reprezentantii studioului la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0763089972, 0730872297 si 0766905905 sau la adresa de e-mail office@beyou-studio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *