Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Am pregatit un set de pronosticuri de cota 6,07

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:
Toate pariurile noastre pentru acest weekend vizeaza meciuri de fotbal, patru dintre ele fiind programate sambata, alte trei disputandu-se duminica. Runda din Premier League contribuie consistent, cu nu mai putin de trei partide. Sambata asteptam sa vedem jocuri spectaculoase, cu cel putin doua goluri in partidele Bournemouth – Manchester United si Arsenal – Liverpool. Chelsea ar trebui sa isi arate superioritatea in partida de pe Stamford Bridge, cu Crystal Palace, duminica seara. Oaspetii nu au reusit sa castige vreunul din ultimele cinci meciuri.
Tot pe goluri pariem si in alte doua dispute. Leverkusen si Hoffenheim se infrunta azi, in timp ce Heerenveen primeste maine vizita lui Emmen. Echipele implicate ne-au obisnuit cu jocuri ofensive si ne-au convins sa pariem pe minim trei goluri marcate.
Completam varianta noastra cu alte doua pariuri. CFR Cluj merge la Botosani si ne asteptam sa nu plece fara macar un punct. Salzburg ar trebui sa bifeze o noua victorie, fiind mare favorita impotriva lui Mattersburg.
Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:
Sa ora 14:30 Bournemouth – Manchester United, Peste 1,5 goluri, cota 1,23Sa ora 16:30 Leverkusen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *