Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Weekend cu profit anglo-italian. Vezi cele 3 selectii

Biletul zilei
Astazi, 3 pronosticuri cat se poate de simple, pentru un nou combo castigator.
Cu doar o singura infrangere suferita in fata propriilor suporteri in acest sezon, Inter este indreptatita sa spere la maximum de puncte din confruntarea cu modesta Crotone. Succesul contra ocupantei locului 17 ar veni si ca un balon de oxigen pentru baietii lui Spaletti. Dupa un start fulminant de stagiune, Inter s-a prabusit, in ultimele 7 meciuri oficiale, Icardi & co. avand cifra 0 trecuta in dreptul victoriilor.
Schimbam “aerul italian” cu cel britanic si ne deplasam direct in Championship, unde Aston Villa va primi vizita celor de la Burton. Formatia gazda forteaza revenirea pe prima scena fotbalistica a Angliei, aceasta remarcandu-se in primul rand prin constanta, dar si prin forma excelenta: Villa vine dupa 5 victorii legate in Championship. Evident, trebuie supliniat si faptul ca Burton este “lanterna rosie” a ierarhiei, dupa 29 de runde scurse de la startul sezonului. Rivala trupei din Birmingham vine dupa 3 esecuri consecutive, iar o 4-a nu este deloc exclusa. Noi vom alege, insa, o varianta de pariere mai “safe”.
Pentru ultimul pont de pe bilet ramanem in Anglia, insa trecem la nivelul primei ligi. Mizam pe duelul Burnley – Manchester City, in care echipa lui Guardiola, viitoare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *