Black Friday 2016. Lista site-urilor cu cele mai mari reduceri. Care sunt produsele care s-au cumparat cel mai mult

UPDATE 08,00: La mai putin de doua ore de la deschiderea evenimentului Black Friday, o serie de produse au fost epuizate din oferta magazinelor online.
De exemplu, pe site-ul Emag, cateva modele de telefoane mobile apar ca fiind deja epuizate. Este vorba de patru modele smartphone, care avusesera reduceri de pret de 19, 21, 25 si 35 la suta.
Citeste si:?Black Friday 2016. Produsele electronice au reduceri de pret de pana la 33 la suta
Produsele din categoria IT, cum ar fi laptopurile si telefoanele mobile, sunt si in anul 2016 vedeta evenimentului Black Friday.?La aceste tipuri de produse se acorda reduceri de pret numeroase si consistente, care ajung pana la 33 la suta.
Black Friday 2016 va avea loc, in Romania, in ziua de 18 Noiembrie, cat si in weekendul 19-20 noiembrie. Cu toate acestea, unele magazine vor alege sa ofere reduceri fie in intervalul 18 – 27 noiembrie, fie in weekendul 25-27 noiembrie, potrivit BlackFridayRomania.net.
Prin intermediul RL puteti accesa, foarte usor, ofertele celor mai mai vanzatori online, care vor face reduceri masive de Black Friday din acest an.
Vezi in lista de mai jos ofertele principalelor site-uri:
Reduceri Black Friday Altex
Potrivit BlackFridayRomania.net, cei de la ALTEX vor avea reduceri in toata luna noiembrie. educerile vor fi disponibile in magazine incepand cu data de 1 Noiembrie, la diverse produse, si vor culmina cu ofertele cele mai interesante si taieri de pret substantiale, de pana la 70%, in data de 18 si 20 noiembrie.
Reduceri Black Friday Cel.ro
Reduceri Black Friday Domo
Reduceri Black Friday Emag
Reduceri Black Friday Evomag
Din experienta anilor anteriori, EVOMAG vor organiza Black Friday 2016 in weekendul 18 – 20 noiembrie 2016 si vor oferi reduceri la zeci de mii de produse electronice si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *