BLACK FRIDAY 2017. Cand se da cu adevarat STARTUL REDUCERILOR in Romania

Conform traditiei americane, Black Friday 2017 este in ultima vineri a lunii noiembrie, adica pe 24 noiembrie 2017. Trecutul ne spune ca e foarte posibil sa avem doua perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2017, noteaza blackfriday-romania.com.
De asemenea, multi retaileri aleg sa-si extinda reducerile cu ocazia Black Friday pe o perioada indelungata, incepand chiar cu data de 1 noiembrie.
Sfaturi utile pentru cumparaturile de Black Friday
Un studiu Indix citat de Digi24 arata ca televizoarele se ieftinesc constant dupa lansarea pe piata. Dupa un an ajung sa aiba 80% din pretul initial ceea ce poate inseamna o diferenta de cateva sute de euro pentru modelele mai scumpe. Prin urmare, cine vrea sa profite de o oferta buna, poate sa cumpere un televizor lansat in 2016. Mai ales ca diferentele tehnologice de la un an la altul nu sunt foarte mari. Ceea ce nu este valabil pentru alte produse.
Pentru telefoanele inteligente un an vechime poate insemna destul de mult. Actualizarile sistemelor de operare si aplicatiile care au nevoie de resurse tot mai mari fac ca durata de viata a unui dispozitiv mobil sa fie mai mica decat cea a unui televizor sau a unui laptop.
Black Friday in Romania
Aceasta sarbatoare a comertului este o traditie relativ recenta in tara noastra, iar comerciantii s-au straduit sa imbunatateasca experienta cumparatorilor.
Site-urile magazinelor online nu se mai blocheaza atat de usor ca in primii ani de Black Friday, suspiciunile preturilor majorate inaintea reducerilor sunt mai mici, iar livrarea produselor este mai rapida.
Desi isi gandesc ofertele astfel incat sa aiba vanzari pe intreaga durata a anului, magazinele nu isi permit sa rateze perioada de Black Friday, care continua sa le aduca cele mai mari incasari. Iar editia de anul acesta ar putea fi cea mai mare de pana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *