Trenuri intarziate din cauza unor cabluri furate

Circulatia trenurilor pe rutele Lehliu – Sarulesti (Magistrala Bucuresti-Constanta) si Calinesti – Golesti (tronsonul Titu-Golesti) se desfasoara in conditii speciale. Hotii au furat 50 de relee, dupa ce au devastat dulapurile instalatiilor de dirijare.?Momentan, functionarea garniturilor de tren se desfasoara?sub supravegherea personalului feroviar care dirijeaza traficul pe baza de comanda telefonica.
“Masura a fost impusa dupa ce persoane necunoscute au taiat cablul de alimentare a instalatiei de dirijare a traficului intre Calinesti – Golesti, in vederea sustragerii, iar intre Lehliu si Sarulesti au furat 50 de relee, dupa ce au devastat dulapurile instalatiilor de dirijare”, precizeaza CFR.
Pana la inlocuirea componentelor sustrase si remedierea deranjamentelor tehnice produse la instalatiile de dirijare a traficului, trenurile inscrise in circulatie pe cele doua segmente de cale ferata vor acumula intarzieri in graficul de circulatie de 10-20 de minute pe portiunea afectata, intarzieri care modifica implicit si ora de sosire la destinatie.
Echipele de interventii ale CFR se afla pe teren pentru inlocuirea componentelor feroviare sustrase si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *