BlackBerry Curve 8900: smartphone de top in oferta la Orange

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dupa ce a adus in Romania spectaculosul iPhone 3G, Orange ne propune acum inca un smartphone de pe continentul nord-american: BlackBerry Curve 8900. Acesta este ultimul dispozitiv al companiei RIM, un companion business care conform specificatiilor tinteste catre clientii foarte exigenti.

BlackBerry Curve 8900 ofera aproape toate functiile si aplicatiile pe care un om de afaceri si le poate dori (editare documente, e-mail, Internet, organizare, GPS etc.), impreuna cu o autonomie foarte buna de peste 14 zile in standby si aproape sase ore de convorbiri. Sistemul de operare BlackBerry OS este pus in miscare de un procesor tactat la 512 Mhz, iar spatiul de stocare (initial 256 MB interni) poate fi extins pana la 16 GB cu un card microSD. Telefonul din oferta vine insotit de un card miroSD de 1 GB. Cei care doresc si putina relaxare dupa o sedinta obositoare, au la dispozitie player-ul multimedia si camera foto de 3.15 MP. Pentru accesul la Internet, se va folosi conexiunea Wi-Fi sau EDGE. Un mare minus al smartphone-ului BlackBerry este lipsa conectivitatii 3G. De asemenea, ecranul are o dimensiune mult prea mica in raport cu rezolutia: 2.4 inch si 480 x 360 pixeli.

Orange ofera noul smartphone BlackBerry Curve 8900 la preturi cuprinse intre 229 si 319 Euro (TVA inclus), in functie de abonamentul pentru care optezi. Momentan, operatorul „portocaliu” nu vinde acest telefon la liber.

spot_imgspot_img