Blaga nu exclude o negociere cu UNPR: Dupa ce isi alege conducerea analizam

de Catalina Manoiu Publicat la: 09.03.2016 22:57 Ultima actualizare: 09.03.2016 22:58

Blaga nu exclude o negociere cu UNPR: Dupa ce isi alege conducerea analizam

“Nu. UNPR este un partid parlamentar care are problemele lui si a luat o decizie, dupa parerea mea trebuia sa o ia cu mult timp in urma, vor avea un Congres, isi vor stabili conducerea si linia politica. Dupa aceea vom face analiza in partid si vom discuta”, a raspuns copresedintele PNL Vasile Blaga, la TVR 1, intrebat daca PNL va negocia cu UNPR.
“Nu suntem la cumparat de parlamentari”, a mai spus Vasile Blaga, afirmand ca liberalii nu urmaresc cu orice pret obtinerea unor functii publice, ci isi propun castigarea alegerilor in acest an. “Pentru asta, baza ti-o pui in alegerile locale. Vrem sa castigam cat mai multe primarii”, a explicat Blaga.

Intrebat daca PNL ar putea negocia cu UNPR, in contextul in care acestia din urma au afimat ca ar putea vota revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, Blaga nu a negat acest lucru, afirmand ca lucrurile trebuie facute “la timpul lor”.
“Ba da, dar toate la timpul lor. (…) UNPR este intr-o efervescenta. Aceasta este situatia. Dansii vor avea alegeri in 26 (martie-n.r.), peste doua saptamani. Sa vedem despre ce este vorba, care va fi linia politica pe care si-o vor lua-o pentru ca sunt destul de multi oameni foarte seriosi, foarte valorosi in UNPR, daca ma gandesc la domnul Steriu, pe care il cunosc”, a declarat copresedintele PNL.
Negocierile dintre PNL su UNPR ar putea fi influentate si de mandatul cu care Valeriu Steriu candideaza pentru obtinerea functiei de presedinte al UNPR.
Cat priveste posibilitatea de a-si asigura o majoritate parlamentara prin negocieri cu UNPR, Blaga a apreciat ca acest aspect este important, insa, ramane de vazut cati parlamentari mai raman la UNPR.
“Si acest lucru este important, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *