Blogger arestat pentru ca a publicat online piese Guns N” Roses

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

De-a lungul timpului posesorii de jurnale online, denumite bloguri, au intrat in tot felul de probleme. Este notorie povestea lui Ellen Simonetti, insotitor de zbor al companiei aeriene Delta Airlines, care si-a pierdut locul de munca dupa publicarea unor fotografii pe blogul personal. Cazul sau nu a fost singular, existand mai multe incidente in care bloggerii au fost dati afara pentru informatiile pe care le-au facut publice pe siteurile lor.

Frecvent sursa conflictelor este legata de confidentialitatea informatiilor publicate sau de respectarea drepturilor de autor. Conform Billboard.com, pe 27 august autoritatile federale americane au anuntat arestarea unui blogger suspectat ca ar fi pus pe siteul personal piese Guns N” Roses de pe albumul inca nelansat „Chinese Democracy”.

Kevin Cogill, in varsta de 27 de ani, a fost arestat pentru incalcarea drepturilor de autor. Dupa spusele agentilor FBI, Kevin Cogill ar fi postat 9 piese pe portalul Antiquiet.com in luna iunie. Piesele au fost ulterior sterse insa au fost preluate cu repeziciune de alte siteuri. Aflat in custodie, Cogill si-a recunoscut faptele.

Guns N” Roses lucreaza la albumul „Chinese Democracy” de peste 10 ani iar in ultima vreme se vehiculeaza informatii conform carora albumul ar fi programat pentru lansare in aceasta toamna. Zvonurile nu au fost confirmate nici de Axl Rose, singurul membru original al formatiei, nici de managerul sau.

spot_imgspot_img