The Muppet Show ar putea reveni pe micul ecran dupa 27 de ani

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Kermit si prietenii sai ar putea reveni in primul spectacol „The Muppet Show” dupa 27 de ani. Persoanjele animate create de Jim Henson isi vor putea face revenirea pe micul ecran gratie unui nou film realizat de Disney. In film, al carui scenariu apartine lui Jason Segel, starul si scenaristul din Forgetting Sarah Marshall, Muppets se reunesc sa isi salveze studioul cu un nou show de divertisment.

Daca filmul va avea succes, se deschide posibilitatea unui program de televiziune, de asemenea scris de tanarul Segel, in varsta de 28 de ani. O sursa a declarat pentru Telegraph.co.uk ca „Jason este un mare fan al papusilor Muppet si este considerat omul capabil sa readuca in sfarsit ?The Muppet Show? pe ecranul televizoarelor. Spectacolul va avea fanii lui vechi, dar comediile lui Jason sunt foarte populare si in randul tinerilor”.

„Daca scenariul filmului are succes, Jason va scrie si textul pentru serialul TV. Deja vine cu idei pentru asta”, a adaugat sursa citata. Desi au existat o multime de alte spectacole cu papusile Muppet, show-ul original a fost difuzat intre 1976 si 1981, iar in 1978 a castigat premiul Emmy.

spot_imgspot_img