Blogurile culinare romanesti sunt invitate la Festivalul Blogurilor Gustoase

Editia a V-a a Festivalului Blogurilor Gustoase se va desfasura pe Gustos.ro intre 7 aprilie si 19 mai 2014. Evenimentul online dedicat exclusiv blogurilor culinare este sustinut in acest an de brandul Dobrogea.

Intreaga blogosfera culinara este invitata sa participe la Festivalul Blogurilor Gustoase, o competitie si un prilej de celebrare a pasiunii pentru gatit la care participa blogurile culinare redactate in limba romana. Festivalul este organizat de Gustos.ro, unul dintre cele mai importante portaluri de gastronomie din Romania, si este mai mult decat o competitie, este o ocazie de intalnire a bloggerilor culinari romani din toate tarile, de afirmare a noilor bloguri culinare, de sarbatorire a prieteniei si a? pasiunii pentru arta culinara.

Cea de-a cincea editie a Festivalului se desfasoara in perioada 7 aprilie – 19 mai 2014. Exista 5 categorii de concurs: Blog specialist in Aperitive, Blog specialist in Supe si Ciorbe, Blog specialist in Feluri Principale, Blog specialist in Deserturi si o categorie speciala: Blog specialist in Retete cu faina Dobrogea. La finalul competitiei, marele castigator va fi desemnat Blogul culinar al Anului.

Fiecare blogger isi va spune povestea si isi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *