Inovatie: Baterie de smartphone care se incarca in 30 de secunde

O companie din Tel Aviv promite sa rezolve una dintre cele mai suparatoare probleme ale tehnologiei pe care o folosim zi de zi: incarcarea telefoanelor inteligente. Astfel, daca StoreDot, cum se numeste compania respectiva, va reusi ce isi propune, vom putea sa incarcam bateria telefonului in 30 de secunde, anunta Gizmag.
Inventatorii bateriei si-au prezentat, zilele trecute, dispozitivul la congresul Microsoft”s Think Next de la Tel Aviv, sustinand ca doresc sa il produca in serie. Puteti vedea o demonstratie a rapiditatii cu care este incarcata noua baterie in clipul video de mai jos.
Compania StoreDot, este unul dintre pionierii nano-tehnologiilor pe care le vom descoperi in gadgeturile viitorului apropiat. Intr-un articol publicat toamna trecuta pe blogul Tech Europe al Wall Street Journal, responsabilii companiei din Israel sustin ca propunerile lor sunt ecologice si ieftine. Astfel, ei recreeaza la nivel molecular materialele din care sunt facute diverse dispozitive electronice, de la baterii la ecranele aparatelor digitale.
Particulele care stau la baza tuturor inovatiilor celor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *