BNR vrea sa angajeze specialisti romani din strainatate

Banca Nationala a Romaniei (BNR) lanseaza programul Brain Regain, pentru selectarea specialistilor romani din strainatate, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul institutiei.
Astfel, BNR pune la dispozitia specialistilor romani, care lucreaza in strainatate, posturi in urmatoarele arii de specialitate ale bancii centrale: politica monetara, modelare si prognoze macroeconomice, stabilitate financiara, reglementare si autorizare, operatiuni de piata, studii economice, relatii internationale si rezolutie bancara.
“Daca aveti minimum 5 ani experienta profesionala relevanta, obtinuta in strainatate, in cadrul unor institutii financiare internationale, banci centrale, banci comerciale, institutii de invatamant superior sau institute de cercetare, Banca Nationala a Romaniei va ofera posibilitatea valorificarii experientei in tara, prin angajarea cu contract de munca pe perioada nedeterminata”, se arata in anunt.
Posturile disponibile prin Programul “Brain Regain” – 2017, conditiile specifice de participare si calendarul procesului de selectie vor fi publicate pana la data de 1 octombrie 2017.
Conform BNR, inscrierea se face prin transmiterea pe adresa [email?protected] a unui Curriculum Vitae (model european), scrisoare de intentie, diploma de master si/sau doctorat (dupa caz), alte diplome si certificate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *