Boc: Ponta, iresponsabil politic si invidios pe presedintele Traian Basescu

de Adina Osan – Mediafax, Vasile Magradean Publicat la: 17.08.2013 13:32 Ultima actualizare: 17.08.2013 13:33

Fostul premier Emil Boc sustine ca Victor Ponta a dat dovada de iresponsabilitate cand a formulat acuzatii de dosare politice la adresa lui Traian Basescu, “fara nicio dovada elementara”, adaugand ca seful Executivului este “invidios” pe presedinte pentru ca “are reactii umane la situatii umane”.
Emil Boc a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca Victor Ponta este invidios ca Traian Basescu are reactii umane la situatii umane, referindu-se la cazul Cioaba.

“Este inadmisibil ca intr-o tara din Uniunea Europeana un prim-ministru sa formuleze acuzatii de dosare politice la adresa sefului statului, fara nicio dovada elementara, si acel prim-ministru sa mai fie in functie. In UE nu exista asemenea practici politice iresponsabile din partea sefilor de Guvern. In UE liderii tarii respecta Justitia si statul de drept. Romania este in UE, si nu o republica bananiera, precum in conceptia lui Victor Ponta. Orbit de batalia politica cu presedintele Traian Basescu, Victor Ponta face mult rau imaginii Romaniei. De altfel, Ponta este invidios pe presedinte, pentru ca acesta are reactii umane la situatii umane, ca sa ne referim doar la cazul Cioaba”, a spus Boc.
Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut “nesimtirea” ca, dupa ce “i-a facut dosar penal”, sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in Turcia pentru a analiza starea de sanatate a lui Florin Cioaba.
Victor Ponta a spus, vineri, intr-o conferinta de presa la Suceava, ca statul roman intervine in cazul unui cetatean roman aflat intr-o situatie cu totul speciala in afara tarii.
“Daca e vorba de un cetatean roman aflat intr-o situatie speciala, copii, cazuri cu totul speciale, statul roman, atat cat putem sa ne permitem, nu putem foarte des, sigur ca, pe cheltuiala statului roman, intervenim in situatii cu totul si cu totul speciale”, a spus Ponta.
El a aratat ca in cazul lui Florin Cioaba familia plateste, iar medicul Serban Bradisteanu a plecat in Turcia pe banii familiei.
“Ma bucur ca doctorul Bradisteanu nu are termen la tribunal, ca i-a facut Basescu dosar. Deci, Basescu i-a facut dosar penal si acum l-a rugat sa mearga in Turcia si ma bucur ca nu are termen la tribunal, ca nu putea sa mearga doctorul Bradisteanu, pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *