Fiica Regelui Mihai, cu bratara electronica. Povestea ei in America si detalii teribile din instanta

Fiica Regelui Mihai, cu bratara electronica. Povestea ei in America si detalii teribile din instanta / FOTO: Mediafax

Familia Irina si John Walker este acuzata ca a organizat operatiuni ilegale de jocuri de noroc precum si de violarea legislatiei privind protectia animalelor. Ambele acuzatii le pot aduce o pedeapsa maxima de cinci ani de inchisoare si o amenda de 250.000 de dolari. Procurorii federali vor sa puna sechestru pe ferma. Alte 16 persoane au fost arestate in acest caz, scrie?Herald and News, citand o stire AP.
Principesa Irina Walker s-a mutat in America, in Myrtle Point, Oregon, in 1983, din Elvetia impreuna cu fostul ei sot, John Kreuger, potrivit fetei celor doi, Angelica Kreuger. Acesta a povestit ca cei doi parinti ai sai erau prieteni din vremea scolii. Angelica spune ca mama sa este mandra de mostenirea sa regala – tine o fotografie mare cu Regele Mihai in sufragerie – dar ca acesta nu a dus niciodata un stil de viata nobiliar. a”Am incercat sa traim pe cat de normal se poate pe aici. Apoi mergi in Europa si totul pare atat de roz”, a povestit fiica Principesei. ?
Irina a divortat de sotul ei, iar in 2007 s-a casatorit cu un barbat – John Walker – care fusese un prieten de familie si vecin. S-a mutat cu acesta in Hermiston. a”A devenit putin hippie. De pe vremea cand cresteam, pana cand s-a murtat la Hermiston, a facut tot felul de lucruri mai neobisnuite. Vroia doar sa se trezeasca dimineata, sa se ingrijeasca de capre si cai”.
Angelica Kreuger spune ca mama sa s-a izolat de familie si ca nu a mai vorbit cu aceasta de cateva luni. La ultima vizita pe care i-a facut, Angelica a simtit ca e ceva in neregula cu Principesa. Angelica spune ca si-a avertizat mama in privinta noului sot – John Walker – pe care l-a descris ca fiind a”bad news”, dar mama ei nu a crezut-o. Principesa Irina i-a spus ca Walker o face sa se simta frumoasa si special si ca ar face tot ceea ce spune el. a”Mama e putin naiva, ca sa ma exprim elegant. Nu prea intelege partea intunecata a oamenilor”, povesteste fiica.
Aceasta sustine ca a fost la Herminston de cateva ori si ca nu a vazut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *