Borc: Jos palaria in fata premierului, nu stiu cati din oamenii onesti si curati pot trec prin astfel de incercari

“Ma uit la Antena 3 si ma intreb cata rabadare poate sa aiba Dacian Ciolos in fata avalansei de minciuni, de jigniri si de lipsa de respect a lui Gadea, Ursu si compania. Jos palaria in fata premierului, nu stiu cati din oamenii onesti si curati pot sa treaca prin astfel de incercari”, a scris Costin Borc, pe Facebook.
Dacian Ciolos a explicat, marti seara, ca declaratiile legate de prezenta sa la Antena 3 se refereau la “minciunile” lansate de acest post de televiziune la adresa lui si a Guvernului pe care in conduce, si nu la telespectatori, pe care ii respecta.
“Nu a fost referirea mea la telespectatori (n.r. – telespectatorii Antena 3), fata de care am un mare respect. Respect cetatenii si pe toti care se uita la Antena 3. Trebuie sa recunoastem ca au fost mai multe situatii in care s-au spus neadevaruri legate de mine, ca premier, legate de Guvern, minciuni, pe care nu am putut sa le corectam. Ma deranjeaza minciuna, nu critica, pe care o accept. Accept criticile cu argumente si accept diferenta de pareri. Din critica constructiva invatam cu totii, inclusiv eu. Aici …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *