BOTOSANI FCSB 1-1 LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT

BOTOSANI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. Marcel Birsan va conduce la centru partida BOTOSANI – FCSB. Acesta va fi ajutat de asistentii Bogdan Gheorghe si Mihai Marius Marica. Arbitru de rezerva va fi Andrei Florin Chivulete, iar observatori Costin Ioan Toma (CCA) si Cristian Vasc (LPF). DIGISPORT si TELEKOMSPORT transmit, duminica, de la ora 20:00, BOTOSANI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO.
BOTOSANI – FCSB este LIVE STREAM ONLINE VIDEO AICI si AICI.
BOTOSANI – FCSB 1-1! A marcat GOLOFCA 23!
BOTOSANI – FCSB 0-1! A marcat GNOHERE 14!
BOTOSANI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. Echipele de start:
BOTOSANI: Fraisl – Patache, Burca, Burca, Soleidis – J. Rodriguez, Karaboue – Fabbrini, L. Fulop, Golofca – Trujic. Antrenor: Ciobotariu.
FCSB: Balgradean – R. Benzar, Planic, Balasa, Al. Stan – L. Filip, Jr. Morais – Man, Fl. Tanase, Fl. Coman – Gnohere. Antrenor: Dica.
BOTOSANI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. “Toate lumea stie, nu pot sa ascund faptul ca simpatizez cu Dinamo! Este un lucru normal, pentru ca am jucat acolo, am antrenat la Dinamo, am copilul care joaca la Dinamo. Acum eu sunt la FC Botosani, imi doresc atat eu, cat si jucatorii sa castigam, in primul rand pentru punctele puse in joc, in al doilea rand pentru ca nu am reusit sa castigam niciodata contra lor. Putem intra, daca vreti, in istorie, nu numai eu, ci si jucatorii. Numele lor vor ramane scrise intr-un caiet ca fiind cei care au reusit prima victorie cu FCSB. Ne dorim lucru acesta, dar jocul va fi foarte greu pentru noi. Suntem increzatori in fortele noastre. Important este sa fim pregatiti la ora meciului”, a spus Liviu Ciobotariu inainte de BOTOSANI FCSB, meci contand pentru etapa a 20-a din Liga 1, care se joaca, duminica, de la ora 20:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT.

BOTOSANI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. “Daca va fi zapada, ne va afecta. Noi suntem echipa care trebuie sa atacam, sa construim. Trebuie sa fim pregatiti sa jucam si sa dam totul, indiferent de conditii. Pe acest teren se anuleaza diferentele dintre echipe. Botosani este o echipa in crestere de la venirea lui Liviu Ciobotariu. A avut si rezultate pozitive. Am vazut ca a schimbat sistemul. Ne asteapta o partida grea. Faptul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *