BREAKING NEWS: La Multi Ani 2017! Terra a intrat NOUL AN. Urmariti focurile de articii pe intinsul Globului VIDEO

Anul Nou 2017 a inceput in Pacificul de Sud, primii care l-au intampinat fiind locuitorii din Samoa, Tonga si micul stat Kiribati. Ultimul teritoriu care paraseste anul 2016 va fi Insula Baker, un atol nelocuit situat la peste 3.000 km sud-vest de Honolulu, la jumatatea distantei dintre Insulele Hawaii si Australia.
Ora 17.00?(ora Romaniei)?-?Japonia si Coreea de Sud pasesc in noul an. Urmariti focul de artificii de la Tokyo.

Ora 15.00 (ora Romaniei) – a intrat in 2017 estul Australiei, unde sunt situate metropolele Sydney, Melbourne si Brisbane. Focurile de artificii de la Sydney au fost in ultimii ani considerate cele mai frumoase din lume, iar anul acesta se estimeaza ca ele sunt privite in direct, pe internet sau la tv, de aproximativ un miliard de oameni.
Peste 1,5 milioane de persoane s-au adunat la miezul noptii (15.00 ora Romaniei) in portul din Sydney pentru a privi jocul de artificii mereu impresionant din metropola australiana, iar organizatorii au adus in acest an un omagiu special lui Prince si David Bowie.
LIVE, focurile de artificii de la Sydney, transmisia va incepe la ora 14.59, ora Romaniei:

Ora 14.00 (ora Romaniei) – au intrat in 2017 Insulele Solomon, Vanuatu si, de asemenea, portiuni din estul extrem al Rusiei, intre care orasul Magadan, dar si Insulele Kurile si Sahalin.
Ora 13.00 (ora Romaniei) – Noua Zeelanda se afla deja in 2017. De asemenea, tot de la aceasta ora au trecut in noul an Fiji, Tuvalu, Insulele Gilbert, Nauru, Insulele Marshall si parti din extremitatea estica a Rusiei.
Anul Nou 2017, sarbatorit in capitala Noii Zeelande, Auckland, primul mare oras intrat in 2017:

Revelion …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *