BREAKING NEWS: STEAUA RAPID 2018: Bataie generala in tribune, meciul a fost intrerupt mai multe minute UPDATE

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE: CSA STEAUA – ACADEMIA RAPID LIVE VIDEO ONLINE 2018: 1-1, GOOOL STEAUA din penalty chiar in ultimul minut al primei reprize. Bataile continua in tribune.?
UPDATE: CSA STEAUA – ACADEMIA RAPID LIVE VIDEO ONLINE 2018: 0-1, GOOOOOOL Niculae. Bataile se reiau in tribune, revin scutierii.
UPDATE: Fortele de ordine reusesc sa restabileasca ordinea.?Dupa mai bine de zece minute in care nu s-a jucat deloc, partida a fost reluata in acest moment! Numerosi suporteri au fost evacuati dupa incindentele create in urma cu cateva minute.?Cativa copii au fost dusi si ei catre ambulante.
UPDATE: meci intrerupt, bataie generala, Pancu si Lacatus incearca sa calmeze spiritele.?Scene reprobabile pe Arena Nationala: cele doua galerii s-au luat la bataie. Sunt scene demne de razboi pe stadion in aceste momente! Stelistii au navalit din propria peluza si i-au atacat pe fanii Rapidului.?
UPDATE:?Atmosfera incandescenta in tribune. Fanii giulesteni au afisat un banner care infatiseaza vedetele echipei, in timp ce suporterii stelisti inca pregatesc scenografia. Gabi Balint si-a adus aminte de momentele in care suta spre poarta lui Goycoechea si a trimis in tribune cateva mingi cu autografe.19:40?Atmosfera incandescenta in tribune. Fanii giulesteni au afisat un banner care infatiseaza vedetele echipei, in timp ce suporterii stelisti inca pregatesc scenografia. Gabi Balint si-a adus aminte de momentele in care suta spre poarta lui Goycoechea si a trimis in tribune cateva mingi cu autografe.

STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. Marcel Barsan, arbitru de Liga 1, va conduce meciul STEAUA RAPID, ajutate de asistentii Andrei Constantinescu si Vlad Barleanu. DIGI SPORT transmite, samnata, de la ora 19:45, STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO.
Clic PLAY pentru a urmari STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO

STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. Echipele de start la meciul STEAUA – RAPID
STEAUA: Iancu – Baierean, Paduret, Sitaru, A. Grigore – Olaru, Valcea – Zeciu, Rasdan, Predescu – Mirea.
RAPID: Ciuculescu – I. Voicu, A. Iacob, D. Bratu, Ladaru – A. Burlacu, Al. Durita, V. Maftei, Goge – Vlada, D. Niculae.
STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. STEAUA si RAPID spera ca Ionut Lupescu le va invita in Liga 2 in sezonul urmator, daca va castiga alegerile, datorita unor mesaje incurajatoare pe care le-au primit in perioada asta de la candidat si de la echipa lui. Reteta pe care a aplicat-o FRF in cazul CSU Craiova poate fi repetata in curand si cu alte grupari invitate in esalonul secund. Si Razvan Burleanu a gasit o portita ca ambele sa poata promova: „Cine are echipa in Liga Elitelor U19, poate primi invitatie in Liga 3”. Regulamentar, echipa care va castiga Liga4 Bucuresti va obtine dreptul de a disputa un baraj de promovare in Liga 3, tur-retur, cu reprezentanta judetului Giurgiu. Dupa sezonul regulat, primele patru clasate intra in play-off cu 4, 3, 2 si, respectiv, 1 punct. STEAUA – RAPID, derby-ul anului 2018, se joaca in LIGA 4, sambata, de la ora 19:45, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT.

STEAUA RAPID 2018 LIGA 4 LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT. Aproape 700 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi …

spot_imgspot_img