BREAKING NEWS: Un avion s-a prabusit in sudul Rusiei: 61 de morti

Un avion s-a prabusit in sudul Rusiei: 61 de morti

Un Boeing venind din Dubai (Emiratele Arabe Unite) s-a prabusit, sambata dimineata, pe aeroportul din Rostov-pe-Don, in sudul Rusiei, facand 61 de morti, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de agentia oficiala TASS.

Un Boeing cu 55 de pasageri la bord s-a prabusit, sambata dimineata, in timp ce incerca sa aterizeze la Rostov-pe-Don, in sudul Rusiei, a declarat, pentru AFP, o purtatoare de cuvant a filialei locale a Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta.
“Avionul cu 55 de pasageri si patru sau cinci membri ai echipajului la bord, venind de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), s-a prabusit cand a incercat sa aterizeze pe aeroportul din Rostov-pe-Don”, a declarat Marina Kostiukova, relateaza AGERPRES.
Aparatul companiei aeriene FlyDubai, care efectua o legatura intre Dubai si Rostov-pe-Don, Cursa FlyDubai FZ981, s-a prabusit in jurul orei 0.50 GMT si a luat foc. Incendiul a fost stins dupa o ora, potrivit Ministerului pentru Situatii de Urgenta.Potrivit canalului popular LifeNews, avionul a cazut la o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *